Ex-Renners

Na het succes van vorig jaar, staat er een nieuwe editie van de ex-rennerssamenkomst op de agenda en vindt het plaats in Mol. Het principe blijft hetzelfde : gezellig samenzijn, keuvelen en feesten met de mensen die de wielersport erg genegen zijn. Samen met de vorige organisatie met als voorzitter Suske Verhaegen samen met Jos Van Olmen en Staf  Vanroosbroeck hebben wij het genoegen om dit leuk event verder te zetten.

Het evenement vindt plaats op 28 oktober  2023 in feestzaal De Kaasboerin, Eerselseweg 99 2400 Mol. De deuren openen om 11u30 stipt en we feesten tot 18u00. We starten traditioneel met een aperitief waarna u kan genieten van een heerlijke menu . Een schitterend amusementsprogramma in de namiddag zorgt voor de nodige ambiance.

U kan genieten van dit alles voor een democratische prijs van 75 euro per persoon (dranken inbegrepen tot 18u00). Na 18u00 bestaat de mogelijkheid om nog een drankje te nuttigen maar zijn de prijzen van de uitbater van toepassing. Wij hopen jullie op 28 oktober 2023 allemaal te mogen ontmoeten en jullie een aangename namiddag te bezorgen.

Inschrijven

Gebruik het onderstaande formulier om in te schrijven tot en met 20 oktober 2023. Na ontvangst van uw betaling op rekeningnummer BE24 8601 0451 3438 van vzw ZKP met betaalvermelding “ex-renners 2023 + NAMEN” zal uw inschrijving bevestigd worden. Gelieve zeker de namen van de ex-renners te vermelden bij de inschrijving zodat we iedereen ook van een naamkaartje kunnen voorzien. Annuleren is mogelijk tot 14 dagen voor het evenement.