Zuid-Kempense Pijl gaat resoluut voor veiligheid met Boplan®

Totem

Sinds het ontstaan is Boplan® Sport toegewijd en vastberaden om de beste veiligheidsoplossingen voor wieler- en sportwedstrijden te ontwikkelen. Als wielerliefhebbers van het eerste uur begrijpt Boplan® het belang van bescherming voor zowel renners als toeschouwers maar al te goed. Incidenten in het recente verleden tonen aan dat onvoldoende aandacht voor de veiligheid ernstige of zelfs fatale gevolgen heeft. Daarom is het adequaat beveiligen van locaties waar een risico op ongevallen bestaat voor deelnemers, medewerkers en publiek cruciaal. Dit zet ons ertoe aan om te blijven innoveren en nieuwe oplossingen te ontwikkelen die de veiligheid van alle betrokkenen garanderen.

Zekerheid en betrouwbaarheid vormen de uitgangspunten wanneer het gaat om veiligheid. Met 20 jaar ervaring in innovatieve veiligheidsoplossingen voor productiesites, industriële omgevingen, (koel-)opslagplaatsen, logistieke centra, (petro-)chemische sites, parkings en zelfs luchthavens geldt Boplan® als dé wereldwijde referentie op de werkvloer. Gedreven door onze missie om mensen, materiaal en infrastructuur te beschermen tegen verwondingen of schade, ontwikkelen we oplossingen in impact-absorberende kunststof voor het beveiligen van wielerwedstrijden en andere sportevenementen.

Met Boplan® zijn we dan ook trots op wat we presteren en op de impact dat dit heeft op de wielergemeenschap en sportbeleving. De samenwerking tussen Boplan® en de Zuid-Kempense Pijl heeft tot doel de veiligheid van de renners en seingevers te verhogen. Niet alleen de renners hebben dankzij de veilige oplossingen van Boplan verminderd risico op ernstige verwondingen, ook de toeschouwers kunnen genieten van een veilige wedstrijd.

 

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Gmap